Filter

0

Debit/kredit

Betalingskort

Betalingskort

Vi accepterer Visa eller MasterCard. Vi tager ikke kortgebyrer. Kortbetaling er kun mulig at vælge ved onlinebestilling og kan ikke benyttes ved telefon eller brevordre. Ved eventuel returnering betales beløbet tilbage til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Alle transaktioner er krypteret for sikker betaling.

Hvis kortbetalingen godkendes, trækkes beløbet direkte fra dit kreditkort ved afslutning af ordren. Hvis kortbetalingen ikke godkendes, bliver din ordre annulleret. Du bedes kontakte din bank eller kortudsteder, hvis du har spørgsmål til din afviste betaling.


Når du betaler med kort, krypteres dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funktion der sikrer, at alle informationer mellem køberen og sælgeren krypteres. Det betyder, at oplysningerne går igennem en sikker forbindelse og at dine kortoplysninger ikke kan læses af uvedkommende.Vi bruger sikkerhedsløsningen 3D Secure. 3D Secure er en sikkerhedsløsning til kortkøb på Internettet, der er udviklet af kortnetværkerne Visa og Mastercard. Dette er en måde at øge betalingssikkerheden på og betyder, at du ud over kortoplysninger skal indtaste en adgangskode for at fuldføre betalingen.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret