• Damer str. 34–64
 • Herrer str. S–8XL
 • Gratis forsendelse ved køb for over 499,-

Gemte varer

Indlæser dine gemte varer...

Debit/kredit & paypal

Betalingskort & PayPal

PayPal  
Når du ved kassen vælger PayPal som betalingsmetode, vil betaling ske direkte via PayPal. Når betalingen er registreret ved Cellbes, vil dit køb blive leveret i henhold til planen. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.Betalingskort

Vi accepterer Visa eller MasterCard. Vi tager ikke kortgebyrer. Kortbetaling er kun mulig at vælge ved onlinebestilling og kan ikke benyttes ved telefon eller brevordre. Ved eventuel returnering betales beløbet tilbage til det betalingskort, der blev brugt ved købet. Alle transaktioner er krypteret for sikker betaling.

Hvis kortbetalingen godkendes, trækkes beløbet direkte fra dit kreditkort ved afslutning af ordren. Hvis kortbetalingen ikke godkendes, bliver din ordre annulleret. Du bedes kontakte din bank eller kortudsteder, hvis du har spørgsmål til din afviste betaling.


Når du betaler med kort, krypteres dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funktion der sikrer, at alle informationer mellem køberen og sælgeren krypteres. Det betyder, at oplysningerne går igennem en sikker forbindelse og at dine kortoplysninger ikke kan læses af uvedkommende.Vi bruger sikkerhedsløsningen 3D Secure. 3D Secure er en sikkerhedsløsning til kortkøb på Internettet, der er udviklet af kortnetværkerne Visa og Mastercard. Dette er en måde at øge betalingssikkerheden på og betyder, at du ud over kortoplysninger skal indtaste en adgangskode for at fuldføre betalingen.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

 • 70 204 205

 • Cellbes,
  POSTBOX 1230,
  0900 KØBENHAVN C

Følg os

 • Vi leverer kun til danske adresser.
 • Fragtafgift 50 kr, gratis forsendelse ved køb for over 499,-
 • Altid 30 dages returret