• Damer str. 34–64
 • Herrer str. S–8XL
 • Gratis forsendelse ved køb fra 499,-

Udeliv i Liljeholmen

Er der noget pænere end smukke kvindekroppe, der spreder selvværd og styrke? Vi elsker alle former, og vi vil vise, at vores tøj er lavet til at passe til alle former for kurver. Derfor lader vi almindelige, smukke kvinder være modeller for vores kollektioner - mød vores nyeste ambassadørkvartet, når de viser forårsmode!

Cellbes

Izabelle Holm Mutumba

Alder: 28. Størrelse: 48. Beskæftigelse: Babysitter på Nattis og kostumedesigner / syerske. Jeg i tre ord: Kreativ, engageret og omsorgsfuld. Min smukkeste kropsdel: Min højde og mine kurver. Motto i livet: Gør mere af det, der gør dig glad.

Cellbes

Anna Ljungblad

Alder: 46. Størrelse: 36/38. Profession: Pædagog i førskoleklassen. Jeg i tre ord: Positiv, ambitiøs og glad. Interesser: Venner og træning, jeg elsker at træne. Min dejligste kropsdel: Jeg er ret tilfreds med proportionerne, såvel som helheden.

Cellbes

Elisabeth Sandin

Alder: 52 Størrelse: 38/40 Profession: stewardesse jeg er rigtig god til: Nyd livet, rejser, spiser og har det godt. Mest tilfreds med kropsdel: Jeg kan godt lide mit hår, både farve, størrelse og volumen!

Cellbes

Anna Zellman

Alder: 60. Størrelse: 40 på underkroppen, 44 på overkroppen. Erhverv: Selvstændig. Jeg i tre ord: glad, omsorgsfuld og beslutsom. Min smukkeste kropsdel: mine øjne. Motto i livet: Nyd, grin og lort i principperne.

Inden fotograferingen

Midt i den koldeste december fandt vores fotografering sted. At finde et tema, der fungerede med afstand og maksimal sikkerhed i corona -tider, var ikke det letteste, men skam over den, der giver op. Vi satte vores kloge hoveder sammen og fandt et tema, der føltes helt rigtigt - natteliv i Liljeholmen! Vær med, når en kold morgen under Liljeholmsbron blev forvandlet til en smag af forår med vidunderlige farver og masser af latter!

Bag scenen

Det er 16. gang Cellbes laver kampagnen # viärcellbes, rundt om i Sverige. Denne gang var vi på Liljeholmen. I de to store busser taler de professionelle stylister med vores modeller for en dag.


- Jeg har aldrig været model før, så det her er noget helt nyt, siger Anna Z.

- Det føles utroligt luksuriøst at komme her kedelig, rødøjet og bleg og se dig selv forvandlet til en eventyrprinsesse af et professionelt team, tilføjer Elisabeth.

- Det er lidt af en drøm, jeg var så glad, da jeg blev udvalgt. For mig er det lidt som at vise, at selv vi med en lidt større størrelse kan være en model, at man ikke behøver at være tynd, det kan vi også godt lide, siger 28-årige Izabelle.

- Det er nok enhver kvindes drøm, at se sig selv i sit fineste jeg, siger Anna L.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

 • 70 204 205

 • Cellbes,
  POSTBOX 1230,
  0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

 • Vi leverer kun til danske adresser.
 • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
 • Altid 30 dages returret