Pigeweekend i Västervik

For 17. gang er det tid til "#viercellbes". Et koncept, hvor vi lod fire almindelige kvinder være modeller for vores tøj. For os er det en selvfølge. Vi elsker kvindekroppen, uanset form, og så er det naturligvis den almindelige kvinde, der skal repræsentere os. I efteråret lærer du Ramona, Lillemor, Caroline og Emmy at kende. Det glæder vi os til!

Cellbes

Ramona Cipolloni

Alder: 37 år. Størrelse: S / M. Min smukkeste kropsdel: Taljen. Mig i tre ord: Jeg er en oprører. Hvis jeg var et dyr, ville jeg have været: Kamæleon, jeg kan godt lide mangfoldighed.

Cellbes

Emmy Aldenfors

Alder: 29 år. Størrelse: 36-38. Min pæneste kropsdel: numsen. Jeg i tre ord: Legende, Modig og Omsorgsfuld. Hvis jeg var et dyr, ville jeg være: Løve, fordi jeg tager mig af mine nærmeste og elsker at blive forkælet.

Cellbes

Caroline Sihngoin Kumbong

Alder: 32 år. Størrelse: M / 38. Min pæneste kropsdel: Overdel. Jeg i tre ord: Smuk, Modig, Fleksibel. Hvis jeg var et dyr, ville jeg være: En hund, fordi jeg elsker at være sammen med mennesker. Jeg er glad, når jeg kommer til at engagere mig i grupper og støtte dem omkring mig.

Cellbes

Lillemor Lang

Alder: 30 år. Størrelse: 44/46. Min pæneste kropsdel: Mine ben, hvis jeg nu kun kan vælge en. Jeg i tre ord: Glamourøs, venlig og farverig. Hvis jeg var et dyr, ville jeg være: En kat. Graciøs, uafhængig og ondskabsfuld.

Inden fotodagen


Det er siden 2017, at vi i Cellbes har haft almindelige kvinder som modeller for vores kollektioner. For os er dette en måde at inspirere og styrke kvinders selvtillid på, fordi vi viser, at vores tøj passer til alle kvinder.


Denne gang er det undertøj, der fotograferes. På trods af den tidlige morgen er det fuld fart på Gränsö Slot uden for Västervik, hvor optagelserne finder sted. På grund af corona er støbningen foregået digitalt, og derfor er det ekstra sjovt endelig at møde vores fire modeller: Lillemor 30 år, Ramona 37 år, Caroline 32 år og Emmy 29 år.


Planen er at tage billeder af pigerne om, hvad man kan forestille sig en pigeweekend. Først vil der blive vist lidt mere dagligdags undertøj, og efter frokost bliver der filmet et aftenoutfit. Stedet for fotograferingen er fluffed og piftet op for at være perfekt. Det minder om en myretue, da det store flotte hotelværelse på få timer blev omdannet til et komplet fotostudie med lamper og skærme. På et bord står en flok smukke roser, fra badeværelset testes en luftfugter for at få den rigtige tåge og på gulvet er et hav af snore.

Bag scenen

Det er i Västervik, under blomstrende magnolier i et miljø, der minder om Middelhavet, at de fire piger mødes for første gang. Alle kommer fra forskellige verdener og har taget fri fra deres job for at udføre en usædvanlig opgave i dag. I to dage skal de være modeller for Cellbes og vise vores efterårsmode - og vores undertøj.


Det er en prikkende fornemmelse i de tidlige morgentimer. Rummet lugter af forventning og hårspray. Fire fnisende, lidt morgentrætte og lidt blege piger sidder i træk foran fire spejle, inden transformationen begynder. Foran dem er det, der bedst kan beskrives som en buffet af farver og makeup, som dygtige make-up artister nu begynder at arbejde med.


- Det har altid været min højeste drøm at blive model, men jeg tænkte, at jeg var blevet for gammel. Dette er virkelig en drøm, der går i opfyldelse, siger Caroline, mor til tre fra Vaggeryd. Hun kom fra Cameroun for 9 år siden og arbejder hver dag som personlig træner og hjælpeplejerske.


Luften er fyldt med dufte fra neglelak, hårspray og glat hår er blevet til bløde, røde krøller, der falder perfekt omkring Lillemors ansigt.

- Det er så fedt, jeg vil leve længe. Jeg har aldrig været så forkælet, siger hun.


Et par timer senere bevæger fire super-smukke kvinder sig over parkeringspladsen, ned til vandet og hotelværelset, hvor fotograferingen skal foregå. I deres øjne kan der ses et selvværd, der får alle, der møder dem, til at smile. De lader badekåberne bevæge sig frit i forårsvinden, det perfekt tilpassede undertøj, der pryder deres kroppe.


Når kameraet et øjeblik senere blinker på de fire kvinder, der med latter og fnis trygt viser deres undertøj frem, er det svært at tro, at det er almindelige kvinder, der hver dag kæmper med hverdagspuslespillet. Tankerne går snarere til pigerne, der spillede i Sex and the City, og der er næsten gys over kroppen af ​​følelsen af ​​lykke, humør og energi i rummet.


Det er netop derfor, vi laver # viercellbes. Vi ved, at kvindelige kroppe ser forskellige ud og har forskellige former.


- Det er det, der gør kvindekroppen smuk. Det er på almindelige kvinder, at vores tøj skal passe, og det er på almindelige kroppe, at det fremstår bedst.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret