I supermarkedet i Brastad

For 19. gang begiver Cellbes sig ud på tourne i Sverige med kampagnen #viercellbes, hvor vi lader almindelige kvinder prøve at være modeller. Denne gang var jeans blikfanget, og vi landede i Brasta uden for Lysekil.


Vores modeller Ebba 23, Camilla 50, Eivor 92, Helene 42 og Andrine 39 år bor alle i Lysekil og omegn, men denne dag skal de holde fri fra deres almindelige liv for at være modeller for Cellbes. Og som catwalk skal de have – et supermarked.


– Jeg blev virkelig nervøs, da jeg hørte, at der også skulle filmes. Men mit livsmotto er ellers at forsøge at tage livet, som det kommer. Hakuna matata! siger Veronika og ler.


Det blev en dag fyldt med farve, glæde og køøør! Vores modeller måtte holde energien oppe både til en fotografering og indspilning af reklamefilm. De måtte hænge i og løbe, skråle, grine – og det gjorde de gerne. Da tøjet senere skulle hænges tilbage, og makeuppen tages af, var det fem trætte men meget lykkelige damer, der samledes.


– Jeg forsøger bare at gøre ting, der gør mig glad – f.eks. salte bade og måske en whisky. Og det her var så sjovt! Kvinder er fantastiske! siger Eivor, 92.

Cellbes

Andrine Ärlsjö

Navn: Andrine Ärlsjö Alder: 39 år Størrelse: 38 Hvad laver du om dagen? Jeg arbejder i en anlægsvirksomhed som kalkuleingeniør. Livsmotto? Nyd livet, lev det her og nu. Hvad er hverdagsluksus for dig? At have balance i livet. Give sig tid til at mødes med familien. Hvad er vigtigst, når du køber jeans? At de skal være behagelige og passe til min krop. Jeg kan lide modellen med lav talje, stretch og nedløbsrørmodellen.

Camilla Lind

Navn: Camilla Lind Alder: 50 år Størrelse: 40-42 Hvad laver du om dagen? Frisør i min egen salon, og frisørlærer og homestyling ved boligsalg. Livsmotto? Hvis du skulle blive slået omkuld, skal du rejse dig som et fortovsskilt. Og lyt ikke til dem, der siger, at du ikke kan! Hvad er hverdagsluksus for dig? Det lille enkle der kan gøre en dag helt perfekt. Eksempelvis sejle ud til et fint sted og hygge med god mad og drikke. Eller når jeg vinterbader/går i sauna nede ved Apelvik: det er vidunderligt. Hvad er vigtigt, når du køber jeans? Ikke for lav talje, og at de sidder godt.

Cellbes
Cellbes

Ebba Löfving

Navn: Ebba Löfving Alder: 23 år Størrelse: small i det meste, 34-38 foroven og 36 forneden Hvad laver du om dagen? Arbejder på en benzinstation, træner og holder vagt og forsøger at holde mit artisteri i gang. Spirende musicalstjerne! Livsmotto? Giv alt en chance: vær ikke bange for at teste og udfordre dig selv. Hvad er hverdagsluksus for dig? At gøre noget spontant! Køre et fint sted hen med godt selskab og spise god mad. Eller mødes hjemme hos nogen og spise middag. At få lov til at være sammen med venner og familie.

Eivor

Navn: Eivor Alder: 92 år Størrelse: 36/38 Hvad laver du om dagen? Jeg laver god mad og går ture, og bader i søbadet næsten året rundt. Livsmotto? Vær positiv, nysgerrig og interesseret! Hvad er hverdagsluksus for dig? At lave god mad. Hvad er vigtigt, når du køber jeans? At der er stretch i dem.

Cellbes
Cellbes

Veronica Karlsson

Navn: Veronica Karlsson Alder: 29 år Størrelse: 40 Hvad laver du om dagen? Jeg arbejder som sosu assistent med speciale i psykiatrien og arbejder på en psykiatrisk skadestue. Livsmotto? Hakuna matata, som både jeg og min søster har fået tatoveret. Hvad er hverdagsluksus for dig? At finde på ting midt i ugen som f.eks. at gå i biografen eller køre ud og finde nye steder at gå ture. Hvad er vigtigt, når du køber jeans? At jeansene er skønne, og at man kan bevæge sig frit. Derefter at de har høj talje, og at bagdelen ser godt ud!

Helene Gran

Navn: Helene Gran Alder: 42 år Størrelse: 46/48 eller op til 52 afhængig af mærke Hvad laver du om dagen? Distriktssygeplejerske for digitalt sundhedspersonale. Livsmotto? Hvis man ikke satser, vinder man ikke. Hvad er hverdagsluksus for dig? At blive inviteret til middag. Både på restaurant men også hjemme. Da jeg oprindelig er kok, er det næsten altid mig, der står i køkkenet. Derfor føles det så luksuøst, når maden står på bordet, og jeg har kunnet lave noget andet imens. Vores 12-årige datter har selv lavet mad, siden hun var seks år, så det sker, at hun laver tre retter! Hvad er vigtigt, når du køber jeans? At de sidder skønt, også når man sidder ned, og at det er tilstrækkelig lange i benene.

Cellbes

Inden fotograferingen

Det er tidlig morgen i Brastad. Havet er gråt, og vinden rusker i tøjet. Inde i søbadet i Lysekil er der hektisk aktivitet. Tøj dampes, det sidste match skal findes og kameraene tjekkes. Men frem for alt skal dagens hovedpersoner have en make over.


Supermarkedet er catwalk

På bordet ligger børster, krøllejern, pudder, rouge, øjenskygge – ja alt hvad man kan forestille sig at skulle bruge for at gøre disse allerede fine kvinder klar til kameraet. De må skiftes til at få lagt makeup og få krøllet hår, og i pauserne kan de prøve tøj. Lidt trylleri fra syersken gør, at alt sidder perfekt. Derefter er det bare af sted til Brasta. Det er i det lokale supermarked, fotograferingen skal finde sted, og det er også der, indspilningen af en reklamefilm skal foregå.

Bag kulisserne

Ebba har jeans med seler på og et par øreringe i jeans, som stylisten har lavet. Hun har glad energi og er klar til udfordringen. Ebbas livsfilosofi er ”Vær ikke bange for at prøve”, og lige nu følger hun det råd ved at være model for en dag for Vi er Cellbes.

– Jeg forsøger at være taknemmelig for det, jeg har i livet. Jeg har en krop , der fungerer, jeg kan indånde frisk luft, og jeg har mennesker omkring mig, der passer på mig. Og i dag er jeg taknemmelig for, at jeg får lov at opleve det her!


Ikke dømme men lade sig inspirere af andre

Andrine forsøger at håndtere en pose med jord, samtidig med at hun ”jonglerer” med nogle tomater. Det er et hårdt job at være model! I pausen taler vi lidt om forskellige måder at styrke kvinders selvfølelse.

– Jeg forsøger ikke at sammenligne mig med andre, men lader andre give mig inspiration. Jeg elsker min krop, fordi den er min. Og så synes jeg, man skal følge sit eget hjerte.


Sats og vind!

Helene fulgte sit hjerte, da hun søgte til Vi er Cellbes. Eller ja, det var egentlig hendes datter, der syntes, hun skulle søge.
– Hvis man intet satser, vinder man heller ikke noget, plejer jeg at sige. Og denne gang vandt jeg! siger Helene.
Hun synes, at selvfølelse er svær men meget vigtigt.
– Jeg fører en indre dialog med mig selv en gang imellem, hvor jeg fortæller mig selv, at jeg er god nok, præcis som jeg er. Nogle gange har jeg brug for at blive overtalt, siger hun med et glimt i øjet.Gåture er gode

Camilla har papillotter i håret og grøn øjenskygge på, og hun kæmper sig igennem dagen i lidt for store sko. Sådan kan det gå, når man er model.
– Jeg lever efter devisen ”man kan klare det meste, bare man ikke giver op”.
Når det handler om selvfølelse, synes Camilla, at man skal fokuser på det, der er vigtigt. I hendes tilfælde er det familien, børn og børnebørn.
– Man skal ikke bruge for meget tid på at plage sig selv med, at kroppen ikke er perfekt. Men jeg får det godt, når jeg f.eks. træner. Og gåture er så gode for hovedet!

Vores ældste deltager (nogensinde) Eivor, 92 er enig med de yngre damer.
– Man skal aldrig give op! Det er det bedste råd, jeg har fået i livet. Og man skal fortsætte med at være positiv, nysgerrig og interesseret! i livet!


I sidste ende er alle kroppe smukke

Dagen lakker mod enden. Det er seks trætte men lykkelige kvinder, der har givet alt i flere timer, både foran filmkameraet og fotografen. Veronika opsummerer:

– Det har været en fantastisk dag, fantastisk sjovt! Vi er alle så forskellige, men vi har virkelig fået lov at vise, at alle kroppe er smukke. Det vil jeg gerne gøre igen!

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret