• Damer str. 34–64
 • Herrer str. S–8XL
 • Gratis forsendelse ved køb fra 499,-

Glamping i Sälen

For 18. gang tager Cellbes på turné i Sverige med kampagnen # viärcellbes, hvor vi lader fire almindelige kvinder prøve at være modeller. Denne gang lander vi i Lindvallen, i Sälen.


Vores fire modeller Agneta 62, Malin 48, Jennie 25 og Elin 22 har alle deltaget i den digitale støbning. Da de hørte, at de blev udvalgt, blev de alle overraskede - og meget glade.


– Da jeg fandt ud af, at jeg var en af ​​de udvalgte, blev jeg meget overrasket, jeg kunne ikke rigtig tro, at det var sandt, det ville være så sjovt, siger Agneta.


For pigerne ventede to dage fyldt med glæde, forventning og inspiration. Planen for den første dag var at fotografere modellerne oppe i bjergene. Den anden dag ville byde på scener fra bjergkabinen som "morgenmad på trappen", "pølsegrillning", "vaffelfrokost" og "hyggeligt foran bålet".

Cellbes

Malin Schulz

Alder: 48 Størrelse: 38/40 Jeg kan godt lide min krop, fordi: Den er fleksibel, stærk og tålmodig. Jeg i tre ord: Glad, nysgerrig, modig. Bedste efterårshygge: Bål, spil og god rødvin. Lange vandreture og camping i bjergene

Cellbes

Jennie Stenmark

Alder: 25 år Størrelse: 44 Jeg kan godt lide min krop, fordi: Den giver mig liv hver dag. Jeg i tre ord: Drevet, ydmyg, kreativ. Bedste efterårshygge: Skårne græskar, efterfulgt af en filmaften med tændte lys.

Cellbes

Elin Mojanis

Alder: 22 år. Størrelse: XS / S. Jeg kan godt lide min krop, fordi: Den er min, og jeg kan lide den. Jeg i tre ord: venlig, stædig og nysgerrig. Favoritopskrift: Grillet elgkød med pommes frites og sauce.

Cellbes

Agneta Larsson

Alder: 62 år Størrelse: 40-42. Jeg i tre ord: Glad, positiv og afslappet. Bedste natureventyr: Gå til Njureskär vandfald. Bedste efterårshygge: Kryb ind i en lænestol og tænd bål og masser af lys.

Inden fotograferingen

Mens Agneta, Elin, Jennie og Malin blev gjort op til billedet, forberedte vi os på toppen. Rekvisitter i form af telte og andet campingudstyr blev båret op og klargjort i det fantastiske miljø på bjerget!

Bag scenen

Det er midten af juni, og klokken har lige slået 5:30, da fire trætte, men meget forventningsfulde piger ankommer til et hotel i Lindvallen. En af pigerne er elektriker, en anden buschauffør, en tredje yogalærer og sidstnævnte er køber og kundechef.


Agneta, der til daglig er buschauffør, er vant til at starte dagene tidligt, men ikke på denne måde.


– Man bliver meget forkælet, når man kommer til at sidde ned og blive sminket og forkælet. Ja, du føler dig virkelig som en prinsesse, siger hun og smiler med et glimt i øjet.


Efter timers reparation og pleje sidder modellerne og teamet i biler på vej op ad de snoede veje, der fører op til toppen af bjerget. Følelsen er mærkbart nervøs og forventningsfuld; du kan næsten mærke atmosfæren, der er i bilerne.


De fire kvinder tager sammen med makeupartisterne ly for vinden bag en sten for at fikse det til det sidste, før det er tid til at posere foran kameraet. På trods af at regnen vælter ned og vindene pisker, skinner det på alle fire piger og latterboblerne.


– Det var en meget speciel følelse at stå på toppen af

bjerget fuldstændigt sminket og med fast hår. Det er ikke noget, jeg normalt ville gøre, men lige da føltes det som om jeg var lidt uovervindelig, og at jeg virkelig var nødvendig. Man stod der, og det regnede, det blæsede og det var koldt, men så sjovt, siger 22-årige Elin, der hver dag arbejder som elektriker.


– Jeg elskede hvert minut af at posere i den stærke vind og øsende regn på bjerget. Det lyder måske lidt skørt, men jeg elsker at skabe, uanset hvad jeg gør, så det er fantastisk at tage hjælp fra naturen, når jeg poserer for at skabe et fedt billede. At eksperimentere med vinden i mit hår eller regnen i mit ansigt for at få fede stillinger får min indre kunstner til at leve, siger Jennie, 25.


Det er vådt og koldt, men samtidig meget glade modeller, der går tilbage til bilerne, når dagen er slut.


– For at være en del af dette som en almindelig kvinde, synes jeg er super vigtigt. At du altid har disse billeder og kan se tilbage på en dag, hvor du føler dig lav, bare for at stå op og føle

”Wow, det har jeg virkelig gjort,” siger Malin, yogalærer og friluftsentusiast.


- Jeg er vokset så meget fra denne oplevelse, og jeg vil gemme det i mit hjerte og bringe det frem, når jeg skal huskes på, at jeg er smuk, lige som jeg er, slutter hun.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

 • 70 204 205

 • Cellbes,
  POSTBOX 1230,
  0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

 • Vi leverer kun til danske adresser.
 • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
 • Altid 30 dages returret