Dans i Folkets Park Gävle

”Jeg forsøger at sige søde ting til mig selv. Det giver accept.” /Johanna Gunnarsson, model for en dag #viercellbes


Røgen ligger som en tåge over dansegulvet. Der hænger guldguirlander fra væggene. Statisterne er så fine, men det er #viercellbes-kvinderne i deres kjoler, der stråler mest.


Vi er til dans i Gävle. Estraden er stedet for dagens fotografering. Det er den tyvende i rækken af ”Vi er Cellbes”-kampagnen. Og det er modellerne Johanna Sjöberg, Louise Askebro og Johanna Gunnarsson, der stråler.

Cellbes

Johanna Gunnarsson

Alder: 31 // Størrelse: XL

Tøjstil til hverdag? Jeans og T-shirts eller kjole og strømpebukser.


Yndlingstøj til foråret? Kjole


Hvad laver du om dagen? Arbejder som børnehavelærer og er sammen med min familie. 


Interesser? Maling, madlavning og slappe af i sommerhuset.


Beskriv dig selv med tre ord! Snaksom, betænksom, stædig.


Hvad er det bedste råd, du har fået? Hvad gør det om 100 år?


Har du et livsmotto? Vil det være vigtigt om 100 år?


Hvad gør du for at elske dig selv og din krop, har du noget råd? Se mig selv i spejlet ofte, ikke undgå de områder jeg har mere kompleks over. Klæde mig pænt på, passe på mit ydre. Sige pæne ord til mig selv.


Yndlingsopskrift? Friske forårsruller.


Bogtip? Alle Lars Keplers bøger.


Film-/serietip? Emily in Paris


Hvad er hverdagsluksus for dig? Sove en hel nat uden at blive vækket af min søn, og starte dagen med kaffe.


Hvad tænker du, når man siger ”kjole”? Fredag. Jeg har altid kjole på om fredagen på min arbejdsplads.


Hvad tænker du, når man siger ”livet”? Opleve så meget som muligt.


Hvad tænker du, når man siger ”lykke”? Harmoni.

Cellbes

Louise Askebro

Alder: 39 år // Størrelse: 38

Tøjstil til hverdag? Oftest jeans og strikket sweater eller kjole og strømpebukser i en skøn farve.


Yndlingstøj til foråret? Lige nu er favoritterne en grøn frakke og en gul jeansjakke.


Hvad laver du om dagen? Arbejder på Arbejdsformidlingen med arbejdsrehabilitering, ligestilling og vold på arbejdspladsen. Jeg studerer også til sexrådgiver.


Beskriv dig selv med tre ord! Betænksom, skør og klog.


Hvad er det bedste råd, du har fået? At spise slik når man skriver en eksamensopgave. Hvis man ikke kender svaret på et spørgsmål, kan man tage lidt slik, overveje et øjeblik og så kommer svaret måske, når man sidder der og sutter på slikket (eller ej).


Har du et livsmotto? At dø med en viden om, at jeg har levet MIT liv, grinet meget, og at de mennesker, jeg elsker, har følt sig set og elsket.


Hvad gør du for at elske dig selv og din krop, har du noget råd? Selvforståelse og humor kommer man langt med. Med selvforståelse bliver man mere tilbøjelig til at passe på sig selv uden at få dårlig samvittighed og med humor kan man opleve at komme til kort og se egne skavanker med selvdistance.


Yndlingsopskrift? Det bedste med halloumi! Jeg har haft et permanent afhængighedsforhold siden 2006, da jeg boede på Cypern og spiste halloumi første gang.


Film-/serietip?  ”The Killing”, ”Broen” m.fl. Jeg elsker gode krimiserier! Derefter ligger ”Breakfast at Tiffany’s” mig meget på hjerte, fordi Audrey Hepburn er en favorit.


Hvad er hverdagsluksus for dig? Tid. Både til at møde de vidunderlige mennesker, der findes i mit liv, og for mig selv som er vigtig for at jeg har det godt.


 Hvad tænker du, når man siger ”kjole”?  Frihed og sensualitet. Da jeg var barn, hadede jeg at have kjole på og ville kun have bukser (til min mors ærgrelse), jeg havde lange bukser på, da jeg blev student og til jeg var langt oppe i 20’erne. Senere opdagede jeg, at der findes et stort udvalg af kjoler i forskellige modeller og længder, og jeg begyndte at bruge dem mere, og nu elsker jeg det!


Hvad tænker du, når man siger ”livet”? Rigt nuanceret. Jeg holder aldrig op med at blive forundret over alle toppe og dale. Hvis man som barn troede, at livet skulle være som landet Sverige, så indser man nu, at livet er som at rejse jorden rundt. Man lander i et land, hvor man ikke kender sproget, og så må man finde en måde at kommunikere for at komme frem.


Hvad tænker du, når man siger ”lykke”? Jeg er ikke specielt begejstret for ordet og vil helst ikke besvare det spørgsmål, hvis nogen spørger ”er du lykkelig”? Der findes så mange følelser, der kan rummes på en dag, og nogle gange er lykke en af dem. Jeg stræber snarere efter at føle mig tilfreds med mig selv, og at jeg lever et liv ud fra mine værdier.


Hvad tænker du, når man siger ”krop/størrelse”? En krop er summen af vores gener, vores livsstil og hvad vi har været med til. Er det ikke bare fint?!

Cellbes

Johanna Sjöberg

Alder: 34 // Størrelse: 42/44 nogle gange op til 46

Yndlingstøj til foråret? Kjole som viser mere ben eller farverige bluser.


Hvad laver du om dagen? Studerer til kommunikatør.


Interesser? Padle, fitnesscenter, golf, middage med venner, være sammen med min datter og træner et ungdomshold i floorball. 


Beskriv dig selv med tre ord! Glad, social, ambitiøs.


Hvad er det bedste råd, du har fået? At tilpasse sig efter omgivelserne.


Har du et livsmotto? Det lyder klichéagtigt, man at man behandler andre, som man selv ønsker at blive behandlet.


Hvad gør du for at elske dig selv og din krop, har du noget råd? Jeg ser min krop som et fantastisk værktøj og er stolt over at kunne være aktiv i min hverdag med min datter.


Hvad er hverdagsluksus for dig? At tage en fin kjole på og gå ud og spise med en god ven.


Hvad tænker du, når man siger ”kjole”? Kjole er glæde og frihed for mig og en måde at fremhæve min kvindelighed på.


Hvad tænker du, når man siger ”livet”? Liget tager, og livet giver, og det r for kort til ikke at blive fyldt med det, der gør en glad.


Hvad tænker du, når man siger ”krop/størrelse”? Jeg tænker, at alle kroppe er smukke uanset størrelse, og at man kan fremhæve sine bedste sider med det rigtige tøj. 

”En af de bedste dage i mit liv!”


Vores modeller for en dag, Johanna S 34 år, Louise 39 år og Johanna G 31 år bor alle i Gävle og omegn, men denne dag skal de holde fri fra deres almindelige liv for at være modeller for Cellbes. Og det blev til dans og folkepark hele dagen.


– Kjolerne er så fine. Og det var så skønt bare at kunne gå en størrelse op, hvis de ikke passede. Ellers er det jo ofte ”det er den største størrelse, vi har”. Selv ego-booster jeg mig hver fredag ved at have kjole på. Når jeg er lidt fiks, får jeg mere selvtillid, siger Johanna Gunnarsson.

Hyld dig selv og andre

Musikken går i gang igen, og kammeraet knitrer. Fornemmelse for takten er ikke det vigtigste, det er glæden i dansen, der får øjnene til at stråle og giver røde kinder.


– Det er sådan noget, der løfter mig, når jeg kan hylde mig selv. Og andre! Man skal være sin egen bedste ven, siger Johanna Sjöberg.


Louise Askebro nikker.


– Ja, det er, når jeg har valgt mig selv og stået op for mig selv, at jeg har været mest stolt af mig selv i livet. Relationen til sig selv og dem man elsker, er det vigtigste, man har, siger hun.


Størrelse og selvfølelse

Det er tid at skifte baggrund, og kvinderne sørger for at få lidt energi og væske. Vi taler lidt om selvfølelse.


– Man vil altid have sine fobier. Jeg har vejet 40 kg mindre, men jeg havde også fobier dengang, siger Johanna Gunnarsson.


Medfølelse og humor hjælper

Louise Askebro supplerer:


– Man har brug for selvforståelse og humor. Med selvforståelse kan man passe på sig selv uden at få dårlig samvittighed og med humor kan oplevelsen af at komme til kort og egne skavanker ses med selvdistance. Selv på dårlige dage er det vigtigt at kunne grine.


Den bedste dag!

Det begynder at blive mørkt udenfor, og tre trætte men meget glade kvinder kan hænge kjolerne tilbage på bøjlen. Johanna Sjöberg ler med hele kroppen.


– Jeg er så stolt over mig selv, at jeg var modig nok til at ansøge. Og så kom jeg med! Det her er en af de bedste dage i hele mit liv!

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret