Bad i Hudiksvall

Da årets store badfotografering fandt sted, havde vandtemperaturen omkring Hudiksvall meget mere at ønske. Stedet for fodfoden blev derfor Iggesunds badehus.


Det lykkedes at finde kvinder, der frivilligt ønsker at stå foran kameraet i badetøj, vi troede, det ville være en vanskelig opgave. Det skete ikke! Der er mange flere modige kvinder derude, end du tror. Og det siger nok også meget om den tid, vi lever i. Endelig er vi begyndt at acceptere og elske os selv, som vi er. I alle størrelser, med alle former og i alle aldre. Hurra for det siger vi! Blandt alle ansøgere valgte vi 6 fantastiske kvinder mellem 19 og 81 år, som vi lærte at kende under en begivenhedsrig dag i Iggesunds badehus, hvor Katarina, en af modellerne, også har sin arbejdsplads.

Cellbes

Maja Wilkes

Profession:Elev. Interesser: Sang, dans, teater, kunst, makeup og mode. Mit bedste livsråd: Lad som om du kan, og du kommer langt.

Cellbes

Katarina Rohdin

5 ord om mig: Glad, drevet, omsorgsfuld, selvsikker og fleksibel. Er rigtig god til: At involvere sig og starte forskellige arrangementer.

Cellbes

Ulrika Stjärna

Interesser: Motion, sport og tøj. Skjult talent: Syning og tømrerarbejde (har for eksempel renoveret vores lejlighed), sang.

Cellbes

Helena Hjelm

Profession: Hudlæge Mit bedste livsråd: Pas på livet, det er her og nu. Vær venlig og ydmyg. Jordbærsted i Hälsingland: Naturen omkring Dellensjöarna

Cellbes

Krystyna Jedrzejewska

Profession: Fitnessinstruktør, familiepædagog Er virkelig god til: At lære mig sprog. Hvis jeg vinder 10 millioner: Jeg bygger en gård, køber en hest, en bil og rejser rundt.

Cellbes

Hilja Lodén

Interesser: Dans, biograf, kriminaloffers hotline og svømning. 5 ord om mig: Glad, nysgerrig, hjælpsom, klog og omsorgsfuld.

Bag scenen

Der blev bygget farverige scenerier, og badehusets indgang blev omdannet til en sminkekasse. På denne dag blev der stillet ekstra krav til hår, makeup og udstyr, da nogle fotos ville blive taget under vandet. En flok glade børn kom til at fungere som statister og havde en hel pool for sig selv at plaske rundt imellem pølsepauserne. Samtidig stillede de ivrige munter badehuspersonalet op og serverede kaffe mellem shots (tja, de var nok også lidt nysgerrige 😊). En rigtig sjov dag, der gav os masser af flotte billeder af årets badesamling. Det takker vi de flotte Hälsinglandspiger, Iggesunds badehus og alle de dygtige medarbejdere for!

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret