Filter

0

Fragt og levering

Forsendelse og levering

Leveringsvilkår

Levering sker normalt inden for 3-4 hverdage efter afgivelse af bestillingen, hvis produkterne er på lager hos Cellbes. Hvis Cellbes ikke kan levere hele bestillingen på én gang, eller hvis den opdeles på forskellige leveringsmetoder, betaler du kun ét forsendelsesgebyr. Varerne leveres til dit udleveringssted. Ved udleveringen skal du altid vise gyldig legitimation. Cellbes hæfter for eventuelle fragtskader mellem vores lager og udleveringsstedet. Hvis den udvendige emballage er beskadiget, og du opdager skaden på udleveringsstedet, anbefaler Cellbes, at det anmeldes på stedet. Opdages skaden senere, skal du ringe til Cellbes kundetjeneste. Ordrer, der sendes til et udleveringssted, skal afhentes inden for en uge.Vi leverer ikke til Grønland.


Uafhentede pakker

Hvis du ikke afhenter leverancen, og heller ikke meddeler Cellbes, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, debiteres ekspeditionsgebyr, retur- og håndteringsomkostninger, p.t. 50,- i alt.


Advisering


SMS

 • Du modtager en sms, når din pakke er klar til afhentning.
 • Oplys dit mobilnummer, når du bestiller via telefon, brev eller internet.


E-mail

Når din ordre er pakket og afsendt, får du (hvis vi har din e-mailadresse) via e-mail information om forsendelsen. Der er også muligt at følge din forsendelse med PostNord med "track and trace" ved pakkeforsendelser.


Leverings- og ekspeditionsgebyr

 • Leveringsgebyret er 59,- til udleveringssted. Gratis forsendelse ved køb for over 499,-
 • Hjemmelevering: Postnord, Hjemmelevering 69,-.
 • Gebyr ved uafhentede returneringer fra udleveringssted 50,-

Hvis din ordre leveres i flere rater, betaler du naturligvis kun ét gebyr.


Forskellige leveringsmåder


PostNord Udleveringssted (Standardlevering)

Leveres til dit valg af PostNord udleveringssted. Hvis du ikke vælger udleveringssted, sendes pakken til det udleveringssted, der ligger tættest på din adresse. Du modtager advisering via sms/e-mail og/eller i PostNord App, hvor du kan følge din levering.


Hjemmelevering

Vi leverer direkte til dit hjem. Omkostningerne ved levering til hjemmeadressen er 69 DKK. Leveringstiden er 3-4 arbejdsdage, fra det tidspunkt, du afgav din ordre.  Du vil modtage en sms om, at pakken er på vej, hvor det også vil være muligt at angive, at pakken må stilles på et aftalt sted. Ved flexlevering skal du dog være opmærksom på, at du selv hæfter for pakken, så snart Postnord har leveret den, på det aftalte sted.Instabox

Klimakompenseret expressfragt til opbevaringsboks.


Når varerne er ankommet modtager du information om hvor boksene befinder sig samt en SMS med en åbningskode. Du kan muligvis få brug for dit Bank ID eller den e-mail som Instabox sender for at åbne skabet. Hvis du ikke henter pakken inden for tre dage, sendes den tilbage til Instabox-terminalen. Du har derefter ti dage til at bestille en ny levering. Pakken er sporbar. I visse salgstoppe (f.eks. jul) kan visse skabe blive fulde. Dette kan medføre forsinkelser eller muligheden for at skifte til en anden boks med ledige rum. Vi beklager hvis dette skulle opstå og håber at I har forståelse for det.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

 • 70 204 205

 • Cellbes,
  POSTBOX 1230,
  0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

 • Vi leverer kun til danske adresser.
 • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
 • Altid 30 dages returret