Filter

0

Kvalitetstester

Kvalitetstest

Kvalitetssikring – en del af Cellbes DNA siden 1954

Med en enkelt artikel – japansk lagenlærred – startede Cellbes rejse for over 65 år siden. Lærredet var smalt og krøb i vask, men det var uopslideligt og blev derfor en rigtig favorit i de svenske husstande. Kvalitet er en del af Cellbes DNA, og selvom vi i dag især fokuserer på dametøj (som kvalitetstestes for bl.a. krympning!), vil vi stadig have, at vores kunder kan slide tøjet med sundhed.

Det er vigtigt for os, at produkterne holder længe og sidder godt, for at de kan blive vores kunders favoritten i garderoben. Tøj, der ikke bliver brugt, er produceret og belaster miljøet unødigt, og tøj, der ikke kan tåle at blive brugt i lang tid, bliver hurtigt et affaldsprodukt. Derfor har vi i mange år gennemført et grundigt kvalitetsarbejde inden for vores egne varemærker Cellbes og Cellbes Equestrian.

I et omfattende dokument har vi samlet alle vores kvalitetskrav, som derefter er udsendt og underskrevet af vores leverandører.

Test, test og endnu flere test

For at sikre at vores høje kvalitetskrav efterfølges, testes samtlige produkter, der tilhører vores egne varemærker: Cellbes og Cellbes Equestrian. Det gøres især på tredjeparts-laboratorier, men det kan også ske i vores eget laboratorium på hovedkontoret i Borås. Alle Cellbes-produkter, som du finder på vores hjemmeside eller i vores kataloger, har gennemgået de fleste kvalitetstest, inden de når frem til vores kunder. Bl.a. testes farveægthed, krympning, vridning og nikkel, inden produktionen går i gang i stor skala. Inden produktionen starter, måles og prøves flere størrelser af forskelligt tøj desuden på vores hovedkontor i Borås. Alle mål og detaljer kontrolleres omhyggeligt, så vi er sikre på, at produktionen bliver, som vi ønsker. Når produktionen er godt i gang, kontrolleres yderligere prøver i form af fragtprøver. Her kontrolleres mål, pasform, detaljer og mærkning en sidste gang, inden varerne afsendes.

Når forsendelserne er nået frem til vores lager i Sverige, tages stikprøver fra hver leverance for yderligere kontrol. Det hjælper os med opdage evt. uheld, som kan være sket under transporten. Hvis der opdages afvigelser, har vi ofte mulighed for at udbedre dem lokalt i Borås.


Selvom vi bruger mange ressourcer på at kvalitetssikre vores produkter, kan det desværre ske, at fejlmærkede eller defekte produkter af og til smutter igennem. Vi er ikke perfekte, men vi arbejder hele tiden på at forbedre vores rutiner, så vores kunder får den bedst mulige købsoplevelse. Skulle det ske, at din vare ikke lever op til dine ønsker, bedes du kontakte vores kundeservice, som hjælper dig videre.


Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret