Filter

0

Emballage

Emballage

Vi stræber efter at pakke varerne, så de optager så lidt plads som muligt under transporten, og så hver pakke indeholder så lidt luft som muligt. Vi har derfor i stor udstrækning valgt, at sende vores varer i poser i stedet for æsker. I dag pakkes ca. 86% i plastemballage og de resterende i bølgepapkasser.


Plastposerne er fremstillet af lavdensitet polyeten (04 LDPE), som er en plast, der kan gøres tynd, og som er nem at genvinde. I efteråret 2021 vil vi overgå til poser, der er fremstillet af 100% genvundet råvare, hvor mindst 50% kommer fra genvundet plast indsamlet fra forbrugerne. Det gør vi for at reducere vores miljøpåvirkning og bidrage til at øge efterspørgslen efter den indsamlede plast fra forbrugerne. Vi har også gjort vores poser noget tyndere og fjernet håndtaget på vores mindste poser, for at reducere materialeforbruget.


Frem til foråret 2020 anvendte vi plast omkring vores kataloger, når de blev sendt ud til kunderne, og årsagen var især, at vi pakkede to forskellige kataloger i samme forsendelse. Fra og med efteråret 2020 sender vi vores kataloger ud uden plastomslag.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret