Filter

0

Sommerens bukseguide

Cellbes

Sommerbukser

Sommerhalvåret kan levere både strålende sol og øsregn, så hvordan planlægger man til det? Sommerbukserne er det ultimative tøj, der holder dig tilstrækkeligt klædt på til at klare de kølige dage og tilstrækkeligt sommerklædt til at klare varmen. Her guider vi dig igennem nogle af sommerens mest populære modeller.

Cellbes

Klassiske Capribukser!

Capribukserne fik deres store gennembrud i 50'erne og blev populære i offentligheden da store stjerner som Audrey Hepburn og Marilyn Monroe brugte dem. I dag er capribukserne klassisk tøj, der fås i mange forskellige udførelser. Hos os finder du capribukser i bløde materialer, som det er nemt at bevæge sig i. Capribukser er flotte til tunika eller bluse, og hvis du vil rocke til den klassiske 50’er-stil, så bind skjorten i taljen, og kombiner med et tørklæde.

Cellbes

Skønne shorts!

Ud med benene i lyset! Shorts er så skønt sommertøj, både kølige, skønne at have på og nemme at bruge. Kombiner med en hørskjorte for et lidt mere dresset look eller en T-shirt til en afslappet dag i haven.

Cellbes

Tag culottebukser på!

Culottebukserne har virkelig fået et gennembrud i de seneste år, og det er ikke så mærkeligt! Culottebuksernes kendetegn er de vide ben og bare ankler, der gør dem utroligt skønne og anvendelige. Kølige og behagelige på varme sommerdage, men alligevel dressede nok til at man kan føle sig ordentligt klædt på. Et par rigtige topbukser!

Cellbes

Frisk i hvid!

Der er ikke meget tøj, der signalerer sommer mere end et par hvide bukser. De skaber et frisk look og kan bruges til alle farver og mønstre. Kombiner med en hvid hørskjorte, og få mest muligt ud af din solbrune hud, eller sæt dem sammen med en farverig kaftan for et farve-kick.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret