Hvordan er en bh opbygget?

Cellbes

Bh’ens vigtigste dele

Der findes en rigtig god bh til enhver krop, men nogle gange kan det være svært at finde den rigtige. For at give dig gode muligheder for at finde den bedste bh til dig forklarer vi nogle af bh’ens vigtigste funktioner, det kan være godt at have styr på.

Bøjlen

Bøjlen

Bøjlens vigtigste opgave er at løfte og støtte busten og at fordele vægten af busten jævnt. Hvis bøjlen gnaver, kan det skyldes, at skålene er for små. Prøv at gå en størrelse op, eller vælg en blød bh uden bøjle. Anna er et eksempel på en bh uden bøjle, der giver tilsvarende støtte.

Lukningen

Lukningen

Når du køber din bh, skal du altid lukke din i yderste række hægter. Med tiden vil stoffet og elastikken give sig lidt, og så er det godt at kunne gå en række ind. Vælg en bh med 3 eller 4 hægter for at få den bedste støtte.

Skålen

Skålen

Normalt er skålen syet i to eller tre partier, hvor det underste parti er støttende mens det øverste parti former. En formpresset bh som Eva har ingen sømme over skålen, men er fremstillet i et enkelt stykke.

Omkredsen

Omkredsen

Din bh skal hovedsagelig bæres oppe af bh’ens omkreds. Det er en normal fejl, at man køber for stor omkreds, så trækker bh’en op i ryggen, og man risikerer at få gnavsår af skulderstropperne, som så skal bære hele bustens tyngde.

Skulderstropperne

Skulderstropperne

Brede og forede skulderstropper er behagelige, hindrer gnavsår og sidder, hvor de skal. Hvis du har problemer med, at skulderstropperne glider ned, så prøv en bh-model, hvor de sidder længere inde på bh’en.

Større buste

Større buste

Hvis du har en større buste, er vores tip, at du skal vælge en bh med vatterede, brede skulderstropper og et bredt rygbånd med mindst 3-4 hægter. Prøv evt. en bh med højere skåle, det giver god støtte.

Alle kan være fine inderst inde med Cellbes

Alle kan være fine inderst inde med Cellbes

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret