Filter

0

Leverandører

Leverandører og fabrikker

Hovedparten af vores produktion ligger i Asien med Kina som vigtigste produktionsland. Andre almindeligt forekommende produktionslande for Cellbes produkter er Indien, Tyrkiet, Bangladesh og Pakistan.

Information om, hvilket land et specifikt produkt er fremstillet i, findes på vaskeanvisningen i tøjet. Hvis du ønsker denne oplysning, inden du bestiller, hjælper vores kundeservice gerne med denne oplysning.

Cellbes ejer ikke selv nogen fabrikker, men samarbejder med fritstående tekstilproducenter i Europa og Asien. Inden vi begynder arbejdet med en ny leverandør, kræver vi detaljerede oplysninger om de fabrikker, de arbejder med, deres produktionskæde samt gyldige certifikater og resultater fra tredjepartsinspektioner. Leverandøren skal gennemgå vores leverandøraftale, vores såkaldte Supplier’s Guide, omhyggeligt og underskrive den. Vores leverandøraftale indeholder bl.a. vores adfærdskodeks, vores dyrerettighedspolitik, kvalitetskrav og kemikaliekrav.

Vi arbejder i øjeblikket med 60 leverandører, der har produktion på sammenlagt 81 tekstilfabrikker (April. 2022). Transparens er en vigtig del af vores arbejde med bæredygtighed, og vi har derfor valgt at offentliggøre, hvilke tekstilfabrikker, der fremstille Cellbes produkter.

Listen indeholder de tekstilfabrikker, som er aktive for Cellbes på tidspunktet for publicering. Listen publiceres to gange om året og er senest opdateret i Mar 2023. Se listen her.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret