Filter

0

Velsiddende undertøj

70 års erfaring

Vi ved noget om bh’er

70 års erfaring

Cellbes har arbejdet på at tilbyde bh’er til en rimelig pris i snart 70 år. Og vi vil ikke klappe os selv alt for meget på skulderen. Men vi kan godt sige, at vi er bleve ret skarpe til det, vi gør. Det kræver tid og tålmodighed at skabe den perfekte bh. Gennem årene har vi udviklet forskellige modeller, været ihærdige, fået erfaring, og endelig har vi finpudset modeller, som er højt elsket af vores kunder.

Cellbes

Anna

Anne er et eksempel på en sådan model. Hun får højeste karakter af vores kunder igen og igen. Med sit bløde materiale, sine brede skulderstropper og bøjleløse model er Anna den der type bh, som du glemmer, at du har på.

Cellbes

Inez

Ligesom vi har stående favoritter i vores sortiment, bruger vi også vores erfaring til at udvikle nye modeller efter vores kunders ønsker. Inez er et eksempel på en sådan bh. Med sin blonde bliver hun den perfekte bh til alle, der ikke ønsker at vise kavalergang, men samtidig være flot og fint klædt.

Cellbes
Cellbes

Jenny & Annie

Mange oplever, at det mest besværlige ved bh’en er selve drejemomentet, når man skal tage den på. For at gøre det nemmere, har vi udviklet to bh-modeller, der lukkes foran – Jenny og Annie.

Vores mål er, at du altid skal kunne finde en velsiddende bh hos os til en rigtig god pris. Det har vi ikke planer om at lave om på.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret