Filter

0

Hygge i julen

En afslappet jul

NYD JULEDAGENES MAGI

En afslappet jul

Lad os tage dig med på en rejse til en stilfuld jul. Her standser vi op ved de magiske øjeblikke med hygge, som julen byder på. Når gaverne allerede er pakket ind og alt er klart, hvor juletravlheden er et minde blot, og der bliver plads til hygge og samvær.

Allerede dagene inden juleaften lægger vi fokus på at slappe af og nyde dufte, smage og samvær med familien. Nu er de store forberedelser færdige, nu er der bare de sidste hyggelige traditioner tilbage. Klæd dig på i noget, der både er flot og lækkert som vores julerøde cardigan Jacueline. Den samme skønne blødhed finder du i Sia med det klassiske jacquardmønster.

Juleaftens morgen fanger vi et øjeblik sammen. Vi uddeler de første julegaver, tænder op i pejsen og nyder en lang morgenmad, inden den livlige julefejring banker på. Vores serie af hyggetøj i fløjl, Vanja, gør dig gerne selskab i hyggen.

Cellbes
Cellbes

I dagene mellem jul og nytår beholder vi pyjamassen og morgenkåben på hele dagen. Vi læser bøger, spiser julegodter og får endelig tid til at se de gamle favoritfilm på tv. Måske bliver det til en skøn vintergåtur? Disse dage indebærer total afslapning og ingen forpligtelser. Flonelpyjamassen Felicia gør dig gerne selskab. Morgenkåben Wilma i velour er både smuk og blød, og Lotta i fleece er perfekt, hvis du fryser.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret