Filter

0

Transporter

Transporter

Cellbes stræber efter en så effektiv logistikhåndtering som muligt for at optimere vores lager, få tilfredse kunder og minimere de negative konsekvenser for vores miljø.

Vi beregner vores klimaudledning i henhold til GHG-protokollen. I 2020 var udledningen fra vores transporter af størrelsesordenen 1316 kuldioxidækvivalenter. I diagrammet kan du se fordelingen af udledning mellem indkommende gods (fra leverandør til lager), udgående gods (fra lager til kunde), transport mellem vores eget og vores eksterne lagre samt udledning forårsaget af returneringer.


Da hovedparten af tekstilproduktionen i verden foregår i Asien, betyder det lange transportstrækninger. Cellbes varer transporteres for størstedelen med skib fra produktionslandene i Asien, hvilket er både mere omkostningseffektivt og mindre belastende for miljøet. Når vi køber fra mere nærliggende lande, foregår transporten i dag med lastbil. Transport af varer med skib giver betydeligt mindre udledning pr. produkt end flytransport. I 2020 havde vi halveret mængden af varer, der blev transporteret med fly fra 4,9% til 2,2% af den samlede mængde transporter fra leverandør til vores lager. I årets løb stod transporterne fra leverandør til lager for en gennemsnitlig udledning på 244 g kuldioxid pr. produkt.

image

Vores salg foregår hovedsagelig via e-handel, men vi har også en mindre andel B2B-salg, hvor vi sælger til lokale butikker i Sverige, Finland og til en vis grad Grækenland. Fra vores lager transporteres kundernes pakker hovedsagelig med lastbil, men pakker, der skal til kunder i Baltikum og Østeuropa, transporteres ud over lastbil også med skib.


Selvom levering til kunden sker med lastbil (og en mindre del med skib) og kun 2,2% af transporterne fra leverandør til lager skete med fly i 2020, står vores flytransporter alligevel for 35% af transportudledningen. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at reducere vores flytransporter!


image

Vi stræber efter at pakke varerne, så de optager så lidt plads som muligt under transporten, og at hver pakke skal indeholde så lidt luft som muligt. Vi har derfor i stor udstrækning valgt, at sende vores varer i poser i stedet for æsker. I dag pakkes ca. 86% i plastemballage og de resterende i bølgepapkasser.


Det store antal returneringer er i dag et velkendt problem i forbindelse med moderelaterede køb online. For at forsøge at holde antallet af unødvendige returneringer nede samt gøre vores kunder bevidste om, at transporten betyder noget, tager vi et gebyr for både transport og returnering. I 2020 stod udledningen fra vores returneringer for 7% af udledningen fra vores totale transporter.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret