Filter

0

Samarbejde partnerskab

Samarbejde og partnerskab

Amfori BSCI

Gennem Amfori BSCI kan vi samarbejde med andre virksomheder og opnå bedre sikkerhed og arbejdsmiljø på de fabrikker, vi benytter, hvilket er en meget effektiv måde at opnå forbedringer på. Sammen med andre kunder til leverandørerne, som også er medlem af Amfori BSCI, kan vi påvirke i betydeligt større udstrækning end som enkeltvirksomhed. Læs mere her.


STICA, Swedish Textile Initiative for Climate Action

Inden for STICA arbejder vi med mange andre store virksomheder i branchen med den klimapåvirkning, som bl.a. tekstilfremstilling og transporter forårsager. Sammen lærer vi af hinanden og opstiller krav og retningslinjer for, hvordan vi kan arbejde med at måle og reducere vores klimaaftryk inden for hele værdikæden. Forandring og forbedring kan ske hurtigere, når selskaber, der ikke er nået lige så langt i klimaarbejdet, kan lære af andre, der er kommet længere. Vi har også en større chance for at opnå forandringer ved at stille samme type krav til leverandører og transportører. Læs mere her.


Kemikaliegruppen, RISE

Cellbes har i mange været medlem af Kemikaliegruppen, som er et netværk drevet af RISE. I Kemikaliegruppen samarbejder over 100 medlemsvirksomheder, forskere og myndigheder omkring kemikaliespørgsmål inden for tekstilindustrien. Kemikaliegruppen spreder den nyeste viden inden for kemi- og miljørelaterede spørgsmål til medlemsvirksomheder og tilbyder praktiske værktøjer til at forebygge forekomsten af uønskede kemikalier i tekstiler. Læs mere her.


TEKO

Cellbes har været branchemedlem af TEKO i et par år. Her får vi kontinuerlig opdatering omkring bæredygtighed og lovgivning. TEKO afholder også seminarer og webinarer inden for bæredygtighed. Læs mereher.


CSR-Västsverige

CSR-Västsverige er Sveriges største tværfaglige netværk for bæredygtighed med medlemmer inden for erhvervsliv, akademi, offentlig og idé-baseret sektor. Cellbes er et ud af 300 medlemmer. Vi får mulighed for at deltage i interessante seminarer og udveksle erfaringer og viden med virksomheder og organisationer – også uden for vores branche. Læs mere her.


Textilimportörerna

Textilimportörerna er en brancheorganisation for alle, der handler med tøj og sko. Her får vi mulighed for rådgivning og uddannelse inden for mærkning af tekstil, kemikalier og socialt ansvar. Se flere oplysninger her.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret