Filter

0

Socialt ansvar

Socialt ansvar og menneskerettigheder

De sociale aspekter i vores produktionslande er en vigtig sag for os og noget vi arbejder med dels gennem dagligt og tæt samarbejde med vores leverandører, men også gennem vores medlemskab af den internationale organisation Amfori BSCI. Vores produktionskontor i Shanghai, som både geografisk og sprogligt ligger tæt på produktionen, er ofte til stor hjælp, især når det kommer til vores daglige kommunikation med leverandører. At øge og forbedre kontakten til vores leverandører er noget, vi løbende arbejder på, da vi ser dette som en væsentlig brik i puslespillet for et langsigtet og velfungerende samarbejde.


Amfori BSCI

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) er et verdensledende initiativ for virksomheder, der arbejder med social ansvarlighed med fokus på arbejdsforhold i forsyningskæden. Amfori BSCI er ikke et mærke i sig selv, men en arbejdsstandard mellem virksomheder. Du finder derfor ikke et tøj i vores sortiment mærket med BSCI. Til gengæld er det et stærkt udtryk for, at medlemsvirksomhederne arbejder seriøst og metodisk med sociale problemstillinger i forsyningskæden.


Vi bruger også Amfori BSCI's Code of Conduct (CoC), som er et adfærdskodeks, der gælder for alle leverandører, der handler med os, samt deres underleverandører. Code of conduct er bygget på 13 "performance-områder", som er fundamentet for BSCIs arbejde og indeholder blandt andet krav til sikkerhed, løn, arbejdstid, børnearbejde og vandrensning. Disse krav følges og  kontrolleres gennem årlige revisioner af fabrikkerne af uafhængige inspektionsfirmaer. Læs hele vores Code of Conduct her

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret