Sæsonens bukser

Efteråret vækker behov for nye, flotte bukser. Hos os finder du både elskede favoritter og nye modeller. Uanset om du er ude efter leggings eller et par velsiddende jeans eller moderigtigt pu, kan du finde masser af inspiration hos os.

Cellbes

Skønne jeggings og treggings

Jeggings er en sammensætning af ordene jeans og leggings, og disse skønheder giver dig den bløde komfort fra leggings med jeansenes udseende. Jeggings har oftest ingen gylp, men er designet i den klassiske træk fra leggings. Olga og Elin er nogle af vores mest populære jeggings. Treggings er en kombination af ordene trousers og leggings, og det er en blød variant af dine yndlingsbukser.

...
Cellbes

Flot i imiteret skind

Pu og coated er to teknikker, der begge giver den flotte og tidløse stil fra imiteret skind. Det er et dyrevenligt alternativ, der får dig til at føle dig flot, og det er en stil, der holder gennem årene. De coatede bukser Corinne fås i både sort og efterårets smukke blommetone.

...
Cellbes

Bløde leggings

Som en skøn blanding mellem bukser og strømpebukser fås leggings i alt fra blød bomuldsblanding til festlig blonde. Hos os finder du både leggings, der er tighte hele vejen ned til ankelen som vores store favorit Fia og bootcut leggings som vores model Zoe. De er både skønne at bruge til efterårets kjoler og under bukserne, når det bliver koldere i vejret.

...
Cellbes

Klæd dig på i flotte bukser!

Er du ude efter et par velsiddende sorte bukser, du kan bruge både til fest og på kontoret, har vi flere forskellige modeller som f.eks. Embla og Elise. Er du mere af en laber larve kan et par glitrende bukser måske få dig til at føle dig pyntet, og så er vores stretchy bukser Elin med similisten måske noget for dig.

...
Cellbes

Yndlingsjeansene

Et par velsiddende jeans kan bruges til næsten alt. Hverdag og arbejde – ja, hvis de sidder rigtig godt, kan du også bruge dem til fest. Hos os finder du altid jeans, der er skønne at have på med meget stretch. Botaniser blandt vores modeller, og find det perfekte par til dig!

...
Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret