Filter

0

Jakkeguide

Det kræver lidt eftertanke at købe en ny jakke. Skal den passe til kolde vinterdage eller gåture i regn og rusk? Uanset hvad vil den rigtige jakke til den rigtige anvendelse holde dig varm og pænt klædt. Har du brug for tips og råd på vejen, er du kommet til det rigtige sted, vores jakkeguide hjælper dig på vej.

Cellbes

Alsidig letvægtsjakke

En letvægtsjakke er en tynd, vatteret jakke. Den er garderobens bedste ven, fordi den fungerer næsten hele året. Om efteråret og foråret er den perfekt, som den er, og om vinteren er den perfekt som et varmende lag under frakken. Vera, Frida og Vilma er tre skønne letvægtsjakker i forskellige længder.

Cellbes

Jakken til det tidlige efterår

I det tidlige efterår kan det være svært at vide, hvad man skal tage på. Letvægtsjakken Lovi med dunfyld holder dig varm og er nem at have i tasken, hvis vejret skulle slå om og blive fint. Med vesten Naomi kan du selv regulere temperaturen, og den vendbare jakke Shirley er perfekt til dage, hvor vejret ikke kan bestemme sig.

Cellbes

Når efteråret kommer!

Når løvet begynder at blive gult, er det helt klart tid at finde den rigtige efterårsjakke frem. Theresia er en jakke i teddybear eller pile, som materialet også kaldes. Stoffet er varmt, lækkert og moderigtigt. De længere letvægtsjakker Vilma og Bettena holder dig varm over hofterne, samtidig med at de beskytter mod efterårets rusk.

Cellbes

Vinterjakken

Nu er det rigtig koldt udenfor, og garderobens varmeste jakke må gøre sit arbejde. Uanset om du vælger Naom med den skrå knaplukning, dunjakken Duni eller den lange vatterede frakke Elsa, kan du regne med, at de holder dig dejlig varm i vinter.

Cellbes

De varmeste dun!

Få materialer har den varmede effekt, som dun har. Uanset hvilken model du vælger, kan du føle dig tryg ved, at vi bruger dun, der er certificeret i henhold til Responsible Down Standard, hvilket sikrer, at fjer og dun kommer fra ansvarsfuldt behandlede fugle. Certificeret af Control Union. CU 849898.

Cellbes

Funktionsjakker

Match vejrguderne med den rigtige funktionsjakke. Har du brug for vandafvisende egenskaber og varmt for, er både Klara og Sara gode alternativer. Begge modeller har skønne ærmekanter med hul til tommelfingrene, så du kan varme hænderne på kolde dage.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret