Filter

0

Pleje og vedligeholdelse

Pas godt på dit tøj

Pas godt på dit tøj, så det holder så længe som muligt. Her har vi samlet vores tips til at øge tøjets levetid og samtidig reducere miljøpåvirkningen. Det er ikke altid de store ting, der betyder noget. Hvis du vasker ved lavere temperatur og reparerer tøjet i stedet for at smide det ud – gør det også en forskel.


Vaskeråd


Vask ikke unødigt

For hyppig vask er hverken godt for økonomien eller miljøet, men heller ikke for tøjet. Ofte er det tilstrækkelig at lufte og børste tøjet. Brug pletfjerner på pletten i stedet for at vaske det hele tøjet. Lugt til tøjet, og find ud af, hvad der er behov for.

Vask ved lavere temperatur

Vi anbefaler at vaske meget snavset tøj, undertøj, lagner og lignende ved den højeste tilladte temperatur. Hvis tøjet derimod kun er let snavset, anbefaler vi at vaske det ved lav temperatur for at skåne tøjet og miljøet. Vores produkter er mærket med den højeste tilladte temperatur.

Brug ikke for meget vaskemiddel

Overdosering af vaskemiddel giver ikke bedre resultat – tværtimod kan det overskydende vaskemiddel blive siddende i tøjet og forårsage hudirritation.

Spring skyllemidlet over

Skyllemiddel bruges ofte af ren rutine, men grundformålet er at gøre vasketøjet blødere, velduftende og antistatisk. For nogle tekstiler kan skyllemidlet desværre skade mere, end det gavner. Det kan bl.a. lukke porerne på funktionstøj, hvilket reducerer åndbarheden eller gøre håndklæders sugeevne dårligere. Skyllemiddel indeholder desuden en række forskellige kemikalier, som kan belaste miljøet negativt, så tænk en ekstra gang, inden du fylder rummet op.

Lad dit tøj lufttørre

Tørretumbler og tørreskabe bruger ikke alene meget energi, de slider også ekstra hårdt på tøjet. Lad det lufttørre, hvis det er muligt.

Luk velcrobånd og lynlåse før vask

Unødig slitage kan mange gange forebygges ved at lukke eventuelle velcrobånd og lynlåse før vask.

Vask sart tøj i vaskepose

Sart tøj som f.eks. nylonstrømper, bh’er og finere blonder har bedst af at blive vasket i en vaskepose. Når du forlænger tøjets levetid, er du ikke alene god mod din pengepung men også god mod miljøet.

Pas på dit badetøj

Under produktionen testes alt Cellbes badetøj for blandt andet farveægthed i klorvand, i havvand og i lys. Alligevel kan højt indhold af klor i badevandet og visse solcremer beskadige dit tøj. Vi anbefaler, at du altid skyller badetøjet i koldt vand efter brug og lader det tørre i skyggen, for at det kan få et ekstra langt liv.

Vaskeanvisningen

Her finder du forklaringer på vores vaskeanvisninger, som du finder på indersiden af alt vores tøj.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret