Filter

0

Bevidste valg

Bevidste valg

Hos Cellbes er vi bevidste om, at vores største klimapåvirkning sker under fremstillingsprocessen af vores produkter – noget som vi arbejder med at reducere. Men som kunde har du også mulighed for at bidrage til en mindre miljøpåvirkning. Her får du nogle tips!

Køb kun produkter, du virkelig har brug for, og brug dem så meget som muligt

Mange bruger kun en lille del af deres garderobe. En af de bedste måder at opnå en positiv indvirkning på miljøet er un at købe produkter, du virkelig har brug for. Undersøgelser viser, at den mest effektive måde at reducere udledningen er at sikre, at tekstilernes brug forlænges. Hvis antallet af gange, du bruger produktet, fordobles, kan du næsten halvere udledningen. Derfor er det vigtigt, at vi som virksomhed producerer varer, der holder en god kvalitet, og som kan bruges meget. Samtidig er det vigtigt, at vores tøj har en god pasform, er behageligt og har et tiltalende design, så vores tøj bliver favoritter i garderoben og bliver brugt ofte.

VÆLG tøj, der er mærket med bedre Miljøvalg hos Cellbes

Dette tøj er fremstillet enten af genvundne materialer eller nye materialer, der har reduceret påvirkning af miljøet end de konventionelle alternativer, f.eks. økologisk bomuld. Læs mere om Bedre Miljøvalg her. Når du vælger tøj, der er fremstillet af genvundne materialer, betyder det, at materialer, der en gang er produceret, får en ny chance. Genvinding er meget mere ressourceeffektivt sammenlignet med at producere nyt materiale.

Læs vores størrelses- og bh-guide, inden du bestiller, hvis du er usikker på din størrelse

På den måde øger du chancen for, at du får tøj, der sidder godt, og som du vil bruge igen og igen. Til vores Bh-guide Til vores Størrelsesguide

Find nyt favorittøj i din lokale genbrugsbutik

På den måde kan du få nye inspirerende tilskud til garderoben uden at forbruge mere af jordens ressourcer.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret