Filter

0

Vaskeanvisning jakker

Pas godt på dit jakke

Pas godt på dit jakke

Hvordan skal jeg vaske min jakke?

Jakker behøver faktisk ikke at blive vasket så ofte. For det meste er det nok at hænge dem ud til luftning i fugtigt vejr. Men en gang imellem kan man få brug for at vaske sin jakke i maskinen for at fjerne hverdagens smuds. Her er vores bedste tips til, hvordan du vasker din jakke rigtigt – og forlænger dens levetid.

Cellbes

Inden vask

Læs vaskeanvisningen omhyggeligt, og følg den. Luk knapper, lynlåse, spænder og velcrobånd, så jakken ikke sætter sig fast i noget under vasken. Vask med vrangen ud, og fjern evt. pelskrave, hvis det er muligt.

Under vask

Brug mildt vaskemiddel, og undgå skyllemiddel, da det kan gøre fibrene svagere. Vælg vaskeprogram og temperatur i henhold vaskeanvisningen. Hvis du bliver anbefalet at vaske i hånden, så undgå at lægge tøjet i blød, selv det kan svække stoffets fibre.

Cellbes
Cellbes

Efter vask

Tag jakken ud af vaskemaskinen straks efter vask. Undgå tørretumbling, da det kan skade jakken. Hvis du bruger et tørreskab, gælder samme temperatur som ved vask.

Dun

Dunjakker kan vaskes i en almindelig vaskemaskine, men følg altid vaskeanvisningen. Undgå skyllemiddel, da det skader dunene. En dunjakke skal tørretumbles ved maks. 40 °C. Kom et par tennisbolde i maskinen for at fordele dunene bedre, og sørg for at tøjet bliver helt tørt i tørretumbleren. Ryst tøjet under tørringen og bagefter, så fordeles dunene bedst muligt.

Cellbes
Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Hold dig opdateret

Abonner på vores nyhedsbrev, og få oplysninger om de seneste produktlanceringer, tilbud og nyheder fra os.

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 59 kr, gratis forsendelse ved køb fra 499,-
  • Altid 30 dages returret