• Gratis forsendelse ved køb for over 499,-
  • Damer str. 34–64, Herrer str. S–8XL

Forlænget returret til og med 31/1-23

Gemte varer

Indlæser dine gemte varer...

Plejeinstruktioner

BH-GUIDE

Pas godt på dine bh'er

Via kærlighed og omtanke forlænger du din nye bh's levetid. Her giver vi nogle smarte tip!

Cellbes

Vaskeråd

Vi anbefaler, at du altid følger vaskeanvisningerne på tøjet. Vaskerådene er udviklet for at tøjet kan bevare farrven og faconen længst muligt. Hvis du behandler dit undertøj skånsomt, holder det længere. Det er ikke kun dit tøj, der får gavn af det, men også din økonomi og vores miljø. Sorter tøjet efter farve og vasketemperatur. Alle bh'er har bedst af at blive vasket i vaskepose for at undgå, at sarte materialer beskadiges. Brug ikke for meget vaskemiddel. Overdosering af vaskemiddel giver ikke bedre resultat - tværtimod kan det overskydende vaskemiddel blive siddende i tøjet og forårsage hudproblemer. Brug ikke vaskemidler med optisk hvidt til farvet tøj, da farverne kan bleges og f.eks. sort tøj kan blive gråt.


Pas godt på dine bh'er

BH'er skal helst vaskes i hånden. Vi anbefaler et mildt vaskemiddel, vaskepulver til kulørt vask eller flydende vaskemiddel. Bland ikke tøj i forskellige farver, men vask altid hvidt tøj separat for at sikre det bedste resultat. Vil du hellere vaske bh'erne i vaskemaskinen, så brug en vaskepose, så bøjlerne ikke beskadiges eller sætter sig fast i vaskemaskinen. Luk også hægterne, så de ikke sætter sig fast og river de andre sarte materialer i stykker. Når du opbevarer din bh i klædeskabet/skuffen, så fold den sammen skål i skål, så den bevarer sin facon.


Materiale


Bomull:

Bomuldsfibrene er frøhår, der kommer fra bomuldsplanten. Bomuldsfibrene har forskellige længder, 15-45 mm. Jo længere fibre, desto bedre kvalitet. I tøj af kæmmet bomuld har man fjernet de korteste fibre, hvilket giver en ekstra fin kvalitet med øget glans og holdbarhed. Bomuld er en stærk fiber, der føles naturlig og behagelig mod huden. 


Bomuld kan krympe efter første vask. I visse tilfælde kan det hjælpe at strække tøjet lidt for at mindske krympningen. Bomuld kan generelt vaskes ved 60 grader, men detaljer på tøjet kan gøre, at det bør vaskes ved 40 grader. Følg anvisningerne på tøjet.

Elastan:

En strækfiber, der benyttes sammen med andre fibre for at få et smidigt og elastisk materiale. Vask ikke tøj med elastan ved for høj temperatur eftersom tøjet da kan miste elasticiteten. Følg vaskeanvisningerne på tøjet.

Polyamid/Nylon:

En syntetisk fiber, der fremstilles helt kemisk ved hjælp af olie. Tørrer hurtigt, krymper ikke og er stærk.

Polyester:

En syntetisk fiber, der fremstilles helt kemisk ved hjælp af olie. Polyester tørrer hurtigt, krymper ikke og er stærk. En ulempe ved polyester er, at den kan blive statisk, specielt om vinteren, når luften er tør.


Mikrokvalitet/mikrofiber:

Meget tynde fibre af syntetmateriale, for eksempel polyester eller polyamid, som kan give en tyngd og smidig kvalitet. Brug ikke skyllemiddel, når du vasker tøj af mikrofiber, eftersom det kan tilstoppe fibrener og bevirke, at tøjet ikke kan "ånde". Undgå også at tørretumble tøj af mikrofiber, eftersom fibrene kan blive ødelagt.

Tryg levering
Sikker betaling
30 dages returret

Køb mode & tøj online hos Cellbes

Sikker shopping

Internet worldSwedish Fasion

Om Cellbes

Personlig service

  • 70 204 205

  • Cellbes,
    POSTBOX 1230,
    0900 KØBENHAVN C

Følg os

  • Vi leverer kun til danske adresser.
  • Fragtafgift 50 kr, gratis forsendelse ved køb for over 499,-
  • Altid 30 dages returret