Kundeservice

Man-fre 08-18 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Vi har ændret vores åbningstider ved kundeservice på grund af Covid-19. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 08-18 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside
CURA of Sweden

Vægtdyne 7kg Pearl

kr 2095

Vægtdyne 7 kg fra CURA® Of Sweden. Cura Pearl er en dyne, der med sin tyngde, tryk og omsluttende effekt gavner alle, der sover dårligt. Vægtdynen giver bedre søvnkvalitet og har en massagelignende effekt, der frigiver kroppens kærlighedshormon, der får en til hurtigere at falde til ro. Dynen øger også kropsopfattelsen og virker afslappende – giver positive følelser der forbedrer søvnen, så man føler sig friskere og orker mere.

Vægten består af glasperler og polyestervattering. Vi anbefaler, at du vælger en vægt, der svarer til 10-15% af din kropsvægt. Det er kun en anbefaling – hvilken vægt du trives bedst med er individuel. CURA PEARL er en kølig dyne med god åndbarhed. Anbefales ikke til børn under 2 år. Fremstillet af 100% bomuld. Fyld af kiselperler og polyestervattering. Maskinvask 60 grader. Størrelse 150x200 cm.

Vær den første til at kommentere og spørge