Kundeservice

Man-fre 08-18 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Vi har ændret vores åbningstider ved kundeservice på grund af Covid-19. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 08-18 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside

På turné

Vores tøj er til for alle! Derfor vil vi gerne vise, hvordan det ser ud på almindelige, fantastiske kvinder i forskellig alder og størrelse. På vores tourné gennem Sverige besøger vi hende, hvor hun bor, i hendes egen hverdag rundt om i svenske småbyer. Vi har mødt så mange skønne kvinder – og så smukke, kvindelige forbilleder!

Mød forårets ambassadører

Findes der noget finere end smukke kvindekroppe, der spreder selvfølelse og styrke? Vi elsker alle faconer, og vi vil vise, at vores tøj er fremstillet til at passe alle forskellige kurver. Derfor lader vi almindelige, skønne kvinder være modeller for vores kollektioner – mød vores seneste kvartet af ambassadører, når de viser forårets mode!

Inden fotodagen

Klokken er ikke mere end 7 om morgenen, og vinderne hviner koldt på Liljeholmen i Stockholm. Men under Liljeholmsbroen er aktiviteten i fuld gang. Fire fantastiske kvinder fra forskellige dele af Stockholm er blevet udvalgt via casting og skal være Cellbes ansigt udadtil for forårets kollektion: pædagogen Anna L, 46, barneplejer Izabelle, 28, den selvstændige Anna Z, 60 og stewardessen Elisabeth, 54.

Læs mere

Bag kulisserne

Efter vores digitale casting føles det fantastisk at møde kvinderne på stedet på Liljeholmen. Vi arrangerede et farverigt udemiljø med foodtrucks, der serverede gode hamburgere. Passende rekvisitter blev plukket frem som kaffe og boller for at få forårsvarme frem.

Læs mere

Liljeholmen

Køb produkterne herunder

Liljeholmen