Kundeservice

Man-fre 08-20 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Kundeservice har åbent alle hverdage fra 8-20 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside
Triumph

Shape-trusser Amourette Charm

kr 349

Trusser med høj shapingeffekt fra Triumphs serie ”Modern Amourette Charm”. Et par meget behagelige og funktionelle trusser, som kan opleves lidt stramme og stumme at tage på, fordi de er så stærkt formende. De er med andre ord perfekte at have på under tætsiddende tøj.
Pasformen er meget bekvem med høj talje, der har en bred, indvendig silikonelinning, der får trusserne til at sidde ekstra godt. Stoffet foran og bagpå er blødt formende tyl med smuk, blomstret blonde over. På maven og ved benudskæringerne bagå er et vælvet 3D-tryk, der både former og løfter uden at gnave. Benudskæringerne er flade med smal elastik, midt bagpå sidder en formende søm, og skridtkilen er blødt foret. Match med den bløde bh i samme stil: 611168.

Shapingtrusserne er certificeret i henhold til Oeko-tex Standard 100, hvilket betyder, at produktet opfylder høje humanøkologiske krav, dvs. ikke indeholder kemikalier over de indholdsværdier, der står på Oeko-tex liste. Produktet kontrolleres af uafhængigt testinstitut.

Vær den første til at kommentere og spørge