Kundeservice

Man-fre 08-18 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Vi har ændret vores åbningstider ved kundeservice på grund af Covid-19. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 08-18 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside
Tamaris

Skindsandaletter

kr 599
Nyhed

Sandaletter i fint ruskind fra Tamaris. Stilstærke ruskindssandaletter med de komforthævende funktioner ”Touch It og Antichok” (se herunder). Moderne designet model i sæsonens hotte farve. Sandeletterne har også elastiske detaljer på indersiden, der skaber god og velsiddende pasform, samt en lille slids i kanten foroven. Hælhøjde ca. 8,5 cm. Overdel i ruskind. Tekstil indvendigt. Indersål i tekstil/skind. Syntetisk ydersål.

Touch-It-funktionen gør, at den bløde fodseng konstant reagerer på kroppens egen vægt og følger fodens form.

Antichok-funktionen gør sandaletterne superbekvemme at have på i lang tid, selvom de har lidt høje hæle. Komprimerende luftkamre og stabilisatorer på indersiden af hælen dæmper skridtets påvirkning med op til 50%. Det beskytter rygraden og aflaster hele ryggen på lang sigt, så du kan gå i dine højhælede favoritter hele dagen uden at få ondt i fødderne.

Vær den første til at kommentere og spørge