Kundeservice

Man-fre 08-18 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Vi har ændret vores åbningstider ved kundeservice på grund af Covid-19. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 08-18 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside
Cellbes

Jakke

Fra kr 599

Frisk jakke i maritime farver. Den aftagelige hætte (sidder fast med lynlås) har løbegang med stopper, en justerbar strop bagpå og en lille skærm for ekstra beskyttelse. 2-vejslynlås med vindfang og trykknapper. Brystlomme med lynlås og skjulte lommer med lommeflap. Løbegang i taljen så du kan ændre faconen. Regulerbare ærmekanter. Inderlomme med knaplukning. Stribet stof på indersiden i nakken. Ryglængden følger størrelsen, ca. 76-91 cm.

Jakken er imprægneret med Bionic-Finish® Eco, der er en fluorkarbonfri (PFC) vand- og smudsafvisende behandling, der er mere miljøvenlig. Imprægneringen holder ydermaterialet tørt, samtidig med at tøjet beholder sin åndbarhed og oprindelige vægt. Vægt ca. 550 g i str. 38/40.

2 kommentarer og spørgsmål