Kundeservice

Man-fre 08-18 og lør-søn 10-15
70 204 205

kundeservice@cellbes.dk

Vi har ændret vores åbningstider ved kundeservice på grund af Covid-19. Kundeservice har åbent alle hverdage fra 08-18 og weekender fra 10-15. Helligdage lukket. Vi hjælper dig gerne med at tage imod din bestilling, spørgsmål vdr. dine køb, leveringer, fakturaer, returer, reklamationer mm.

Gå til vores kundeserviceside
Cream

Jeanskjole i lyocell Lussa

kr 799
Nyhed

Kjole fra Cream. Jeanskjolen er fortsat med at klatre op på modelisten på det seneste og er noget af det skønneste, du kan have på. Denne model har alle de detaljer, vi eftersøger denne sæson. Lille flæsekrave, ærmer med meget volumen og superfine detaljer som dekorativt broderi og velplaceret afskæring. Stolpelukning til taljen som har en flatterende afskæring. Indsnit ved brystet for god pasform. Blødt og lækkert, vævet stof med lyocell. Længde fra skulderen foran ca. 93 cm, bagpå ca. 100 cm i str. 36.

Kjolen indeholder fibre af lyocell, der er fremstillet af genanvendeligt plantemateriale. Fremstillingsprocessen for lyocell har en lav miljøbelastning i forhold til bomuld og konventionel viskose. Lyocellprocessen anvender mere miljøvenlige kemikalier, som er lettere at passe på og er en næsten lukket proces, idet 99,5% af alle stoffer genanvendes.

Vær den første til at kommentere og spørge